Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Nyckelband med tryck

5 produkter

Köp nyckelband med tryck hos oss. Ca 1 veckas leveranstid.

Nyckelband har sitt ursprung från de som jobbade som ”roddare” bakom scener. När nyckelbanden sedan kom in i reklambranschen fanns det en mytomspunnen känsla kring produkten och det var spännande för olika företag att plocka upp idén.

Från början var förstås funktionen att hålla sina nycklar på plats och att kunna ha dem kring halsen eller fästa dem i hällan i byxorna. Det var först kring år 2000 som denna produkt blev en naturlig profilprodukt. När vi första gången sålde dessa gick vi direkt till fabriker i Kina eftersom det inte fanns att få tag på i Sverige. Idag kan de flesta av våra svenska grossister erbjuda nyckelband med tryck.

Logoband eller nyckelband?

I vår bransch idag, är det många som också kallar nyckelbanden för logoband. Det beror på att funktionen har utvecklats, numera är det inte bara nycklar som ska fästas på banden, och de har bra yta för företagets logo.
Banden har utvecklats till att exempelvis fungera som ett band som håller passerkort på plats. Passerkorten blir allt vanligare på företag och i takt med det ökar antalet nyckelband med tryck.

Ett av de mest populära områdena idag för nyckelband med tryck är nog att använda de på mässor där man på ett tydligt sätt kan visa vem man är genom att hänga ett deltagarkort på bandet. Ofta är det själva mässan som profilerar sig på bandet genom att trycka sin logo på det.

Det är också vanligt att använda nyckelband med tryck inom skolans väsen. Det är en naturlig produkt för dem eftersom de använder många nycklar för att ta sig in i skolans olika lokaliteter. För de som är födda på 40- 50- och 60-talet (kanske tidigare eller senare) kommer säkert ihåg att gymnastikläraren skapade sitt eget nyckelband med ett band som egentligen var avsett för att skilja de olika lagen från varandra.

Behovet av nyckelband har alltså funnits länge och i och med dess breda användningsområde är det är nog en produkt som kommer användas länge till. Idag kan man välja nyckelband/logoband i olika material, storlekar och med olika tillvalsmöjligheter. Ett smart tillval är säkerhetsfäste i nacken, ett annat val kan vara mobilstrap eller snabbfäste.

Kontakta oss så ger vi dig råd angående vilket nyckelband som passar bäst för dina behov.
 

Nyckelband med tryck
Sortera

Nyckelband med tryck eller logoband en av våra vanligaste produkter. Köp nyckelband med tryck från oss till ert event, era paserkort eller annat. Välkomna!

Din produkt är tillagd

×