Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Godis, mat & dryck

36 produkter

Reklamgodis, mat och dryck med tryck

Godis är för de flesta människor ett positivt inslag i tillvaron. Både stora och små avnjuter ofta detta med välbehag. Det är därför enkelt att använda detta som ett positivt inslag inom marknadsföringen.

Det bästa med reklamgodis är att vi berör en känsla hos mottagaren som man inte annars gör. Smaken ger en positiv känsla och därför också en positiv känsla för ditt varumärke eller ditt budskap. Om vi kan attrahera fler sinnen hos mottagaren så ökar chansen att nå fram med vårt budskap. Med reklamgodis attraherar vi tre sinnen, synen, känseln och framför allt smaken. Det blir ett brett möte med vår målgrupp.

Många företag har reklamgodis i sin reception där både personal och besökare kan få ta en bit när man passerar. Man kan nog påstå att det är ett mycket uppskattat inslag på en arbetsplats och vi vet att detta fungerar bra i reklamsyfte. Reklamgodis är också mer eller mindre en självklarhet för många företag i samband med exempelvis mässor. Folk stannar gärna till och smakar en bit så det kan vara ett smart val för att locka folk till just sin monter. Reklamgodis används också ofta vid möten och konferenser.

Det finns många olika produkter inom reklamgodis.

Tablettaskar, mintpastiller, karameller, chokladbitar är bara några av dem som är mycket populära. Numera finns även klubbor, geléfigurer och profilerade chokladkakor. Området reklamgodis utökas hela tiden och det har kommit lite mer annorlunda produkter såsom enerigituggummi, energibars och naturgodis. För er som har restauranger kan vi rekommendera profilerade chokladbitar som en liten giveaway till kaffet.

En annan spännande produkt som sticker ut är fortune cockies, även kallade ”lyckokakor”. Dessa är säkert kända för er som har rest i asiatiska länder. Det är en kaka där man kan baka in sitt budskap på en lapp.
Perfekt produkt för dig som vill sända ut fler budskap till målgruppen.

Vi pratar gärna med er om detta och hjälper till så gott vi kan. Det är spännande att göra specialproduktioner, det krävs lite större kvantiteter men får en mycket bra impact.

 

Godis, mat & dryck
Sortera
Chokladmedaljong

Chokladmedaljong

Finns i flera utföranden
0,00 kr
Chokladmynt

Chokladmynt

Finns i flera utföranden
0,00 kr
Tablettask i metall med eget tryck

Tablettask i metall med eget tryck

Finns i flera utföranden
17,00 kr
Godisburk med eget tryck

Godisburk med eget tryck

Finns i flera utföranden
20,00 kr
Godis med tryck

Godis med tryck

Finns i flera utföranden
6,00 kr
Profilte i påse med egen etikett

Profilte i påse med egen etikett

Finns i flera utföranden
33,00 kr

Köp reklamgodis, mat och dryck med tryck från produktsajten.se. Vi har den perfekta julklappen till företag. Ge bort mat det kommer alltid vara uppskattat. Välkommen.

Din produkt är tillagd

×