Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Spel & pyssel

24 produkter

Spel har funnits i de flesta kulturer och under en väldigt lång tid. Det har hittats, vad som förmodats vara spel, som har daterats så långt tillbaka i tiden som ca 2600år f.v.t.
Begreppet spel är svårt att definiera och spretar. Allmänt går att säga att spel är en uppsättning redskap tillsammans med en uppsättning regler som alla deltagande tar del av under en viss begränsad tid med ett utfall av två möjligheter; att vinna eller förlora. Även ett visst mått av slump och tur ingår och det är dessa två egenskaper som gör spelen till nervkittlande, roliga och som ger de flesta deltagarna en känsla av att de kan vinna/ha turen på sin sida.
Att spela kräver inte ett givet forum utan fungerar i dem flesta och dessutom väldigt bra. Just eftersom spel är någonting som finns- och har funnits i många kulturer är det någonting som fungerar ypperligt som en isbrytare mellan människor som inte känner varandra men såklart känner till begreppet ”spel”.
Att sitta tillsammans med familjen en regnig eller kall söndagseftermiddag kan leda till tid av kvalitét i både form av gemenskap och inlärning. En aktivitet i form av utomhusspel under en varm sommarkväll tillsammans med goda vänner, eller främlingar leder till nya bekantskaper, rörelseaktivitet och förhoppningsvis mycket skratt.
Det är av dessa anledningar, och säkert många fler, som spel yppar sig lämpligt väl som en företagsgåva eller för företaget att själv använda internt i olika sammanhang där ”isen behöver brytas” eller ”focus behöver skiftas”.
Dessutom så är spel en utomordentligt bra reklam om det märks med ex ett tryck med er logga eller någonting annat som är utmärkande för just ert företag.
Självklart så hjälper vi till att, tillsammans med ert företags behov, budget och intressen plocka fram och branda det spel som kommer att passa er eller era medarbetare och kunder på bästa tänkbara sätt.
På sidan visas endast ett litet utbud, vänligen kontakta oss på produktsajten för mer information, vi står gärna till tjänst.

Spel & pyssel
Sortera

Din produkt är tillagd

×