Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Hälsa & friluftsliv

17 produkter

Hälso och Friluftsprodukter med tryck

Vi tänker mer och mer på vår hälsa, det är allt fler som insett hur viktigt det är att träna, äta rätt och vårda sitt psyke. Det finns många sätt att göra detta på och de flesta sätten bidrar på sitt sätt. Kanske är det kosten man tänker på i första hand, kanske också intag av droger och tobak. Det området ger vi oss inte in på, vi är inga kostrådgivare och vi kan för lite för att yttra oss. Däremot kan vi mycket om produkter som är bra att ha då man tränar eller kanske ger sig ut på äventyr i skog och mark.

Ett bra exempel på en produkt som kom i början av 2000-talet är gåstavarna. Det var då inte många som vågade satsa på att ge bort gåstavar i julklapp, men den trenden har vänt. Idag är gåstavarna accepterade på ett annat sätt och används av många åldersgrupper. I kombination med ett par gåstavar kan en stegräknare vara ett naturlig komplement. En stegräknare visar tydligt för motionären hur många steg den gått och i vissa fall även hur många kalorier som förbränts. En stegräknare passar alla som gillar att motionera, med eller utan stavar.

Många människor gillar att vistas i skogen. Vissa plockar svamp och bär, andra joggar, promenerar eller helt enkelt bara vistas där i lugn och ro. När man ger sig ut i skogen finns det vissa saker som kan vara bra att ha med sig. En bra termos, som inte läcker, är nästan en nödvändighet under en längre utflykt. Andra bra produkter som underlättar är sittunderlag eller picknickplädar med undersida som skyddar mot väta och fukt. En liten minigrill eller grillpinnar är också praktiska ting som är perfekta ute i naturen om vi till exempel vill ta en paus och grilla korv.

Vintern är som bekant en årstid som blir väldigt mörk, väldigt tidigt. Därför rekommenderar vi varmt att alla som ger sig ut i mörkret har med sig en bra ficklampa eller pannlampa. Dessa produkter är såklart lika funktionella alla årstider, året runt.

Andra smarta produkter som passar de som gillar att vistas i naturen är multiverktyg. En liten smart produkt med många hjälpsamma funktioner i ett. Man vet aldrig vad man kan stöta på för komplikationer och då kanske en liten fickkniv kan vara till stor hjälp.

Hör av er om ni funderar på julklappar inom detta område så hjälper vi gärna till med förslag.

Hälsa & friluftsliv
Sortera

Din produkt är tillagd

×