Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Gåvoset jul

15 produkter

De små sakerna uppskattas

Många gånger är det de små sakerna som uppskattas mest av oss. Våra kunder eller vår personal behöver inte alltid få det största eller det dyraste för att bli glada. Det är egentligen tvärtom. Den största uppskattningen har vi märkt hos mottagare som får just det de behöver, med andra ord, det de faktiskt använder. Ett set som består av fler produkter i ett paket ger en positiv impact och uppskattas ofta mycket av de flesta.

Många mottagare har redan fullt av saker i hemmet så det gäller för dem som gör julklappsinköpen att tänka till. Har företaget en genomsnittsålder på 27 år kan saker till hemmet vara en bra julklapp efter som de kanske ännu inte hunnit fylla sitt hem med alla de saker som kan behövas. Är målgruppen däremot äldre tror di att det är bättre att sätta ihop ett set med förbrukningsprodukter. Det kan exempelvis vara ett set av fina oljor och kryddor eller andra livsmedel. Man kan också tänka sig en julkorg med mat som passar under julhelgen. Förutom set med mat kan vi erbjuda härliga spa-kit som passar både män och kvinnor. Man kan även tänka sig att ge bort ett roligt set bestående av snapsglas i kombination med snapsvisor. Det kan bidra till roliga stunder kring julbordet.

Gåvoset jul.

Under denna kategori gåvoset jul hittar du förslag på färdiga julklappskit som kommer i en fin presentkartong, klar att räcka över till mottagaren. När ni väljer ett färdig set slipper ni tänka på inslagning av paketet och får på köpet en fin inslagning eller kartong. Låt dig dock inte fastan här utan kika gärna runt på våra övriga kategorier. Om du önskar sätter vi gärna ihop ett eget set du önskar. Det kanske kan vara ett set med kombinationen textil och teknik eller julmat och produkter till hemmet. Vi har lång erfarenhet av att kombinera olika produkter som julklapp. Vi vet att det är lättare att möta en målgrupp om ni ger bort två, eller fler produkter.

Låt fantasin flöda så hjälper vi er att få ihop ett gåvoset som blir framgångsrikt.

Gåvoset jul
Sortera

Din produkt är tillagd

×