Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Gåvokort jul

16 produkter

Gåvokort till företag.

Är du en av dem som våndas inför julklappsinköpen till kunder och personal? Det är klart att det är kul att köpa något som ska ges bort och förhoppningsvis uppskattas, men vi förstår dig som våndas inför valet av rätt julklapp. Man vill självklart att de som får julklappar ska bli glada och man vill ju visa sin uppskattning till sin personal eller till sina kunder för det gångna året. Därför är just valet av julklapp något man tänker igenom fler än en gång. Man funderar på vad de fått tidigare år, om man ska hitta på något nytt år och på hur målgruppen ser ut. Oj en blandning i åldrar 20–65, hälften män hälften kvinnor, hur gör vi nu? Vi tror säkert att det är många av er som känner igen sig i detta dilemma.

Gåvokort jul.

För er som har en målgrupp med stor spridning är ett gåvokort ett jättebra alternativ! Det har sedan början av 2000-talet blivit allt vanligare med gåvokort. Inledningsvis var det ofta ett kort med ca.10 olika produkter som mottagaren kunde välja mellan, men sedan dess har det skett radikala förändringar. Idag kan du hitta gåvokort som erbjuder mängder av produkter att välja mellan, i flera olika kategorier. Många kort erbjuder till exempel upplevelser eller mat som alternativ. Med andra ord är valfriheten stor vilket ökar chanserna för att mottagaren blir riktigt nöjd eftersom de själv får välja något som passar honom/henne.

Trots att gåvokorten är en mycket bra present med stor valfrihet tycker många att det känns lite trist att inte få ge bort ett inslaget paket. Det kan vara så att barnet lever kvar i de flesta av oss och därmed minnet av känslan att få öppna en inslagen julklapp. Vi kan dock råda bot på detta. Från och med julen 2012 hade vi flera leverantörer av gåvokort som tillsammans med kortet också kunde erbjuda en inslagen gåva. Denna idé blev väldigt uppskattad och de sålde slut redan innan Lucia. Därför kan vi nu stolt erbjuda dig med en bred målgrupp alternativet att ge bort ett gåvokort med tillhörande julklapp. Helt enkelt två julklappar i en!

Välj det gåvokort som passar just din målgrupp bäst. Vi har ett stort utbud med olika sorters innehåll. Behöver du personlig vägledning är det bara att slå oss en signal så hjälper vi gärna till.  

Gåvokort jul
Sortera

Gåvokort till företag ger möjligheter. Gåvokort till företag är bra, personalen får välja det bästa. Vad vill man ha i julklapp? Svårt! Ge dem valmöjlighet.

Din produkt är tillagd

×