Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Elektronik & teknik

13 produkter

Tekniska/elektronik produkter med tryck.

Alla önskar sig inte plädar eller handdukar i julklapp. Snarare är det kanske så att de hårda paketen fortfarande är de som är mest spännande att öppna. Ja, för vad kan finnas inuti? Fantasin sätter bara begränsningen på antalet gissningar. Vi vet att vissa målgrupper blir gladast av att få en teknisk eller elektroniskt julklapp. Därför bör du fundera på hur din målgrupp ser ut, om du ger till din personal kan det både vara enklare och svårare. Du vet ungefär vad de vill ha men å andra sidan kanske det finns så många olika önskemål att det blir svårt.

Om du däremot ska ge bort julklappar till kunder som du vet uppskattar tekniska produkter då är val av julklappar inom detta område helt rätt. Det finns många gamla klassiker att välja mellan, såsom kikare, ficklampor, laserpekare osv. Förutom dessa har det i och med den tekniska revolutionen inom smartphones och läsplattor kommit mängder av nya produkter som är direkt kopplade till detta. Främst är det hörlurar, hörsnäckor och högtalare som just nu dominerar marknaden. Hos oss kan du exempelvis hitta bluetooth högtalare till rimliga priser med ett riktigt bra ljud. Det blir garanterat en mycket uppskattad julklapp till rätt målgrupp.

Inom motionsområdet hittar du idag ännu mer utvecklade stegräknare som är till stor hjälp för många människor som satsar på ett sunt och friskt liv. Det är en uppskattad present som man dessutom kan kombinera med till exempel ett fäste för din smartphone så att du på ett enkelt sätt har med dig musiken på träningsrundan. Då tror vi att mottagaren blir mer än nöjd.

Förutom dessa områden finns det många bra produkter som lämpar sig till friluftslivet. Kanske en sådan enkel produkt som en ficklampa kan uppskattas av rätt mottagare. Om man ger sig ut i naturen har man numera en kompass i sin smartphone men en ficklampa är svår att ersätta. En smartphone lyser visserligen upp men inte alls lika bra och det är också onödigt att slösa på batterier, om man kan slippa.
Apropå batterier, eller snarare urladdade batterier, så rekommenderar vi även smarta nödladdare till telefoner när man ger dig ut i naturen. Det kan vara en billig livförsäkring och är inte betungande att ta med. Vi kan erbjuda nödladdare i olika storlekar och prisklasser.

Vi vill hjälpa er med den tekniska julklappen så tveka inte att höra av dig till oss för personlig service. 

Elektronik & teknik
Sortera

Din produkt är tillagd

×